Texas Murder Crew – Everyone’s Last Breath

Texas Murder Crew
Everyone’s Last Breath
Comatose Music

 

Fra Dallas kravler det opp et monster av en drapsmaskin som er klar til å kutte deg i småbiter og fore deg til grisene. Med andre ord: Gode venner, her kommer en aldri så liten lekkerbisken! Når Kevin Clark (ex Devourment og Kill Everything) spiller gitar, er det ingen overraskelse at Texas Murder Crew leverer brutal slam death metal (BSDM) som det svinger av. Det låter blytungt og skittent, men i stedet for å pøse på med slam-riff over en lav sko, balanserer de det ut med flere elementer fra brutal death metal (BDM). EP’en på 6 låter inneholder nok bredde til hele tiden å interessere, og vekslingen mellom hammerslag og ADHD, blandet med ultradyp vokal fra Brent Wells, får bandet til å skille seg ut i nok en sjanger som har blitt oversvømmet med middelmådighet. (8/10)

Lars Bremnes Ese