Premiere: Vreid – Sólverv

Ny video fra Vreid, med låta Sólverv:

Regissør og Vreid artwork maestro Kim Holm:

«Å jobbe med Verid har vært en åpenbaring. Hváll hadde en ledende, singulær visjon for frontcover, men gav meg komplett frihet med resten av artworket. Jeg ville at videoen skulle reflektere sangen, voldsom og uforutsigbar og i konstant forandring.

Som far har jeg utviklet en forkjærlighet for barneserier som In The Night Garden av Andrew Davenport. Det utmerkede øyet for detaljer, det unike og drømmeaktige designet inspirerte meg til å vende om på disse virkemidlene og skape et mareritt. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet.»

Hváll:

Sólverv er tittelsporet på det nye albumet, og jeg kan ærlig si at dette er en milepæl for Vreid. Denne sangen definerer alt arbeidet vi har lagt ned tidligere, og føles til dags dato som en av våre sterkeste låter.

Å jobbe med trollmannen Kim Holm har vært en enorm inspirasjon for meg. Da jeg så hans arbeid for første gang for fire år siden, fikk jeg frysninger. Han bærer preg av Kittelsen/Valstad, noe jeg ikke har sett hos noen artist i dag, samtidig som at han har en unik og moderne tilnærming til sitt arbeid. Dette gjør ham meget original. Han har brakt en ny dimensjon til kunsten vår, og den måten album art samkjøres med videoen er fengslende.»

 

Vreid Facebook