Høstsabbat 2015 er i gang!

Fullt-slipp-Facebook-liten

Sommeren er forlengst bak oss, men festivalsesongen er langt fra over. Denne helgen finner tredje utgave av en av våre absolutte favorittfestivaler sted på Betong i Oslo, nemlig Høstsabbat! Når du leser dette, er festivalen allerede såvidt i gang, og i år, som tidligere, er det som gjelder et fokus på kremen av tunge band fra en slags undergrunn, med en ekstra tyngde på band innen «seig doom, rifftung bluesrock, proto-heavy metal, psykedelisk spacerock og prog», for å sitere festivalens egne nettsider.

Det blir mange flotte norske band i løpet av de to dagene festivalen pågår, men både USA, Sverige, Storbritannia, Nederland og Polen er representert. Blant bandene finner vi Virus, Buckaduzz, Hymn, Black Moon Circle, Faustcoven, The Graviators, Age of Taurus, Joy, Death Alley og BelzebonG!

Festivalen startet i 2013, og ble dannet av en liten gruppe ildsjeler som strengt tatt bare ønsket å booke band de selv kunne tenkt seg på se på samme scene. Det konseptet viste seg å være svært så vellykket, og en av de som har uttrykt sin store begeistring for Høstsabbat er Walter Hoeijmakers, bedre kjent som Walter Roadburn, grunnlegger av Roadburn-festivalen.

Dersom deilig hard rock er det du krever, er det ingen grunn til å ikke ta veien til Betong!

 

Høstsabbat Facebook

Høstsabbats egne nettsider