Norges mest mislykkede Black Metal band – endelig live i Oslo!

Blacktööth, kompisene Ronny (gitar og vokal), Svein-Børge (bass) og Metal-Egil (trommer),  har i over et tiår forsøkt å slå igjennom både nasjonalt og internasjonalt, men har hittil ikke hatt hellet med seg. Av og til får de hjelp av Roadie-Reidar, og noen ganger stikker demonen Pilse-Bob kjepper i hjulene deres. Men de gir aldri opp. For Blacktööth prøver å leve «the black metal way of life», og en dag håper de å stå på de største scener, velte seg i penger og berømmelse, og få kun de hotteste groupiene med seg backstage.

Metal Hammer Norway og Inferno presenterer Blacktööth for første – og kanskje siste – gang live i forbindelse med lansering av samleboken om tegneseriebandet.

Blacktööth ger skrevet og tegnet av Torbjørn Lien, kjent fra Kollektivet, og går fast i Metal Hammer Norway. Deres første og hittil siste utgivelse, Nightsweat Agony, kom ut i 2008.

Inferno går som vanlig av stabelen i påsken, 28.3 – 1.4, men nytt for 2018 er konsertdager fra torsdag til søndag. Fullt program finner du her.