Kategoriarkiv: Konkurranser

Sinsaenum – vinn billetter!

Sinsaenum, bandprosjektet initiert av Dragonforce-bassist Fredric Leclercq, og har omsider tatt steget fra studioband til scenen og er ute på sin første turné, og om to uker gjester de Oslo med gig på Parkteateret 23. oktober. Med det ferske albumet Repulsion for Humanity i sekken og en medlemsliste det står respekt av – her finner vi blant andre også «vår egen» Attila Csihar (Mayhem) og tidligere Slipknot-trommis Joey Jordison – legges det opp til en helaften med death metal.

Sammen med Parkteateret gir vi bort to billetter til konserten, fortell oss bare hvorfor akkurat DU fortjener å få oppleve dette på vår regning.

Mer info om konserten finner du på Facebook.

Konkurranse: Vinn billetter til Shinings konsert på John Dee!

Vinn 2 billetter til å se Shining på John Dee 25. oktober. Fortell hvorfor akkurat DU fortjener å vinne to billetter til denne konserten i kommentarfeltet under!

Det kritikerroste og prisvinnende blackjazz-bandet Shining slipper nåden første smakebitenfra sitt kommende album. Singelen ”Everything Dies” blir å høre fra fredag 1. september. Dagen etter kickstarter de Europaturneen med første konsert i Trondheim, så en runde rundt i Europa, for deretter å avslutte det hele med konserter i Bodø, Oslo og Porsgrunn.

”Everything Dies” er en fengende energibunt av en låt hvor man får servert et bredt spekter av nyanser fra Shining-universet; fra den rocka melodiske åpningen og det energiske og nesten frenetiske refrenget, til det melankolske mellompartiet hvor mannen med ljåen forsøker å lokke deg inn i lyset.
– Singelen «Everything Dies» er rent stilmessig en link mellom vår «Blackjazz»-musikk, som vi har dyrket og utviklet siden 2010, og et nytt mer melodisk og åpent utrykk. Denne gangen er det nok litt mer rock, litt mindre metal, mer melodi og mindre aggresjon, forteller frontmann Jørgen Munkeby og fortsetter;

– Selv om vi på denne låta hellermot et mer rocka uttrykk er lydbildet fortsatt mørkt, fortsatt hardt. Fortellerstemmen i ”Everything Dies” er Døden selv, og lytteren får være med på en reise mellom liv og død. Etterhvert begynner døden å bli litt kompis med deg og forteller at «Everything Dies, baby, that’s a fact. Doesn’t matter whatyou do, youdon’tcome back». Altså, man har bare én sjanse i livet, så man må bare kjøre på og ikke se seg tilbake.
Med seg i bandet har multiinstrumentalist, vokalist og låtskriver Jørgen Munkeby et knippe dyktig musikere som er med på å sette sitt preg på lydbildet; Håkon Sagen på gitar, Tobias Ørnes Andersen på trommer, Eirik Tovsrud Knutsen på tangenter og Ole Vistnes på bass.
Shining er kjent for sin nyskapende musikalske stil der eksperimentell metal møter jazz i et kontrollert musikalsk kaos, fremført med industriell presisjon. Dette lydbildet i kombinasjon med Shinings energiske og eksentriske live-opptredener, er hva som fikk verden til å få øynene opp for dette sjangerdefinerende bandet. Deres forrige album ”International Blackjazz Society” mottok strålende kritikk i utenlandske medier og rullet en rekke femmere på terningenher hjemme,bla. i Aftenposten, Dagbladet, Gaffa, Fædrelandsvennen og Tønsberg Blad.

Fredag 1. september slippes låta ”Everything Dies” på SpinefarmRecords. Deretter sparker de i gang Europaturneenmed konserter i Trondheim, Bodø, Oslo og Porsgrunn.

 

Shining Facebook  |  Shining webside  |  Konsert-event

Foto: Christoffer Krook

 

Konkurranse: Vinn invitasjon til lanseringsfesten for det nye albumet til Queens Of The Stone Age!

Vi gir bort 5 par med pass til lanseringsfesten! Alt du trenger å gjøre, er å fortelle hva din favorittlåt med Queens Of The Stone Age er i kommentarfeltet under. Vinnerene trekkes torsdag kl. 12.00.

PLAYGROUND MUSIC NORWAY INVITERER: LANSERING AV QUEENS OF THE STONE AGE – «VILLAINS»

HVOR: SALT (Langhuset) – NÅR: Torsdag 24. august – Kl. 18:00-22:00 –  Facebook-event.

I samarbeid med Platekompaniet, TIDAL, SALT Art – Music, GAFFA Norge og Sagene Bryggeri, er vi stolte av å presentere Josh Homme & co sitt nye album «VILLAINS».

Vi åpner dørene på Langhuset kl. 18:00 torsdag 24/8 og inviterer til en skikkelig helaften for alle Queens of the Stone Age fans. Vi feirer slippet av det nye albumet «Villains» med musikk, videoklipp, giveaways og konkurranse hvor du kan vinne fete QOTSA-premier. Kveldens konferansier og DJ er Espen Nørvåg Slapgård (Metal Hammer Norway/Oslo Rock Dealers).

Denne kvelden får du en eksklusiv mulighet til å høre hele albumet en dag før alle andre. I tillegg kan du kjøpe albumet, både på vinyl og CD, i Platekompaniets pop up-shop. Følg med på eventet for mer informasjon!

Vi gleder oss til å spille årets feteste rockealbum for dere! Velkommen!

OBS! På grunn av alkoholservering, er det 20-års aldergrense.

 

Konkurranse: Vinn billetter til Epica på Vulkan Arena!

Konkurranse: Vinn billetter til Epica på Vulkan Arena!

Lørdag 4. mars står nederlandske Epica på scenen på Vulkan Arena. Epica er plateaktuelle med sin syvende utgivelse, The Holographic Principle, og denne lørdagen er det Oslo sin tur til å oppleve de nye låtene live. Islendingene i Skálmöld har fått som oppgave å varme opp publikum denne kvelden. Det er med andre ord duket for en riktig så episk (!) aften.

Vi har fått to billetter til konserten som vi med glede gir bort til én heldig vinner. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive hva som er ditt favorittalbum med Epica i kommentarfeltet. Vi trekker en vinner torsdag 2. mars kl. 21.00.

Arrangementet på Facebook

NB: Det er 18-års aldersgrense på konserten, og vinnerne må selv besørge transport til Vulkan Arena!

Foto: Terje Dokken

Konkurranse: Vinn billetter til Amon Amarth + Behemoth!

Amon Amarth

Torsdag denne uka er det duket for en av vinterens store metal-happenings, når Amon Amarth og Behemoth inntar Sentrum Scene med Grand Magus som support, for en metal-showdown uten like!

Vi lar to heldige vinnere få billett til seg + en kompis, og alt du trenger å gjøre er å svare på følgende spørsmål i kommentarfeltet: Hvilket av bandene har du mest lyst til å se, og hva er ditt favorittalbum fra dette bandet?

Svar i kommentarfeltet under, og du er med i trekningen! Vinnerene trekkes kl. 21.00 i kveld (onsdag).

Facebook-event

NB – Det er 18-års aldersgrense, og vinnerne må selv besørge transport til Sentrum Scene!

Amon Amarth

Foto: Terje Dokken, Metal Hammer Norway

 

Konkurranse: Vinn billetter til Alcest/Mono på Parkteatret!

alcest_promo

Torsdag spiller de hyllede postmetal-bandene Alcest (Fr.) og Mono (Jp.) på Parkteatret. Begge regnes blant de beste og viktigste innen sjangeren, og dette blir garantert en kveld i salighetens tegn for alle som måtte innfinne seg der. Det er ikke mange billetter igjen, men vi har sikret oss to plasser som kan vinnes av en heldig person. Alt du trenger å gjøre, er å skrive i kommentarfeltet under hva som er ditt favorittalbum med et av disse bandene, så er du med i trekningen, som skjer allerede i morgen (onsdag)!

NB – det er 18-års aldersgrense, og vinneren må selv besørge transport til Parkteatret!

Facebook-event

 

mono_2

 

 

Alcest_Mono_tour2016

Konkurranse: Sixx: A.M.

Tons of Rock 2016

Sixx: A.M. gledet det norske festivalpublikummet med sin konsert på Tons of Rock i sommer, og deres album Prayers for the Damned, som ble sluppet tidligere i år, har av mange fans blitt utropt til deres beste. I dag slapp de oppfølgeren Prayers for the Blessed, som dermed blir deres andre albumutgivelse på under et år, og i den anledning har bandets plateselskap Eleven Seven Music supplert oss med noen gavepakker som DERE kan vinne! Disse inneholder den nye CDen, en albumposter og en bunke ølbrikker, og vi har tre slike pakker til noen heldiggriser! Alt du behøver å gjøre er å fortelle oss i kommentarfeltet hvilken låt med Sixx: A.M. som er din favoritt, så er du med i trekningen!

sixxam_contest3

 

 

 

 

Sixx AM Facebook

 

Vinn bok og CD med Cornelius Jakhelln og Solefald

Cornelius Jakhelln fra Solefald har skrevet poesi siden han var tenåring. Samling av dette ble utgitt i høst under tittelen: «Kulden er de andre».

solefald_6_foto_jorn_veberg

Som tenåring begynte Cornelius Jakhelln å utrykke seg i dikt, om ensomhet, forelskelse, musikk og forgjengelighet. Diktene ble skrevet for hånd i perioden 1994 til 1997, med 1996 som det avgjørende året.

De er rå og fra en annen tid, likevel har de kraften til forfatteren han er i dag. Under det redaksjonelle arbeidet var redaktør og forfatter enige om å behandle diktene som om de var skrevet av en som ikke lenger er der.

Boken, som er Jakhellns femtende utgivelse, rommer flere dikt fra 1990-tallets spirende svartmetallscene, blant annet dette:

«Til kunstformen black metal og alle som dyrker den

Hammeren dunker på den vestlige dannelse

En påminnelse om fortrengte riker

Symfoni og poesi i ett

Dekadanse ispedd kulturarv

Destruksjonen lever

mens kirkene brenner

Mørke drifter og åndelig søken

smelter sammen i styrke

En samfunnskritikk

med religionens lengsel

Ignoreres de svake

lærer de å dyrke det sterke».

25.8.1996

 

Vi har 5 kopier av Cornelius Jakhelln sin bok inkludert Solefald’s nyeste utgivelse Wrold Music. Kosmopolis Sud å gi bort til 5 heldige. Alt dere trenger å gjøre, er å skrive i kommentarfeltet under her, hvilket annet band startet Cornelius Jakhelln i 2002. Så plukker vi ut 5 vinnere lørdag 12. november.

Solefald skal turneere Japan i November (med Vreid og Keep of Kalessing)

14890485_10153751264982202_4961118496613902133_o

 

Cornelius Jakhelln Facebook

Solefald Facebook

Les mer om boka HER.

 

Vinn billetter til Obscura, Revocation og Beyond Creation!

obscura_nett-895x405

Torsdag 10. november blir det festaften for fans av teknisk brilliant melodisk death metal, når Obscura, Revocation, Beyond Creation og Rivers of Nihil inntar Parkteatret i Oslo. Vi har fått to billetter til denne konserten, og deler disse ut til en heldig vinner, som kun må svare på et enkelt spørsmål: Hva er ditt favorittalbum innen kategorien death metal noensinne? Svar i kommentarfeltet under her, og du er med i trekningen, som gjøres onsdag kl 12!

NB – Det er 18-års aldersgrense på konserten, og vinneren må selv komme seg til Parkteatret!

Her er Parkteatrets beskrivelse av bandene:

Obscura (DE) har siden starten i 2002 vist en enestående evne til å koke sammen ulike former teknisk metall til et helhetlig brygg av death, thrash og black metal. De ukonvensjonelle tyskerne har utmerket seg med sin bruk av smakfulle vokaleffekter, fretless-bass, filosofiske undertoner og andre elementer som sjelden er å se i ekstremmetallen. Med sine tre album har de figurert på både tyske og amerikanske hitlister, og suksessen har tatt dem ut på flere verdensomspennende turneer. Fem år etter forrige plate er de nå tilbake med «Akróasis», produsert av bandet selv og V. Santura (Triptykon, Pestilence). «Akróasis» (det greske ordet for hørsel) er en dynamisk utgivelse om trekker veksler på alle Obscuras signaturelementer, og er breddfull av virtuous musikalitet, fengslende temaer og vanntett låtskriving.

revocation_nett-895x405

Revocation (US) har levert noe av den mest potente, tekniske og hektende metallen som har sett dagens lys de siste ti årene. Etter 2014-utgivelsen «Deathless» delte bandet scene med band som Crowbar og Cannibal Corpse, og tiltrakk seg mengder av nye fans. Når tiden kom for å følge opp hentet de nok en gang inn produsent Zeuss (Hatebreed, Bleeding Through), som kontrollerte spakene både på «Deathless» og EPen «Teratogenesis». Resultatet «Great Is Our Sin» slippes 22. juli.

beyond-creation_nett-895x405

Siden utgivelsen av debutalbumet «The Aura» (2011) har Montreals progressive death metalere Beyond Creation (CAN) etablert seg som et av de mest nyskapende bandene i metallens verden i dag. Med sin unike miks av førsteklasses teknikk, flyt og jazzinspirert progressiv musikk, hardt arbeid og et friskt perspektiv landet de en ettertraktet avtale med det franske plateselskapet Season of Mist. Oppfølgeralbumet «Earthborn Evoltuion» kom i 2014, og beviste nok en gang at bandet som hylles på linje med sjangergiganter som Death, Necrophagist og The Faceless hører hjemme blant de beste.

Support: Rivers of Nihil (US)

 

Obscura Facebook | Revocation Facebook | Beyond Creation Facebook | Rivers of Nihil Facebook

Facebook-event | Kjøp billetter HER.

 

Konkurranse: Vinn billetter til Frank Carter på Parkteatret!

Frank Carter & The Rattlesnakes ble dannet i fjor av vokalisten fra det britiske hardcorebandet Gallows. Debutalbumet Blossom kom i fjor høst, til hyllester fra både presse og publikum, og ser Carter plukke opp tråden fra sitt gamle bandprosjekt.

Om bandet har fått skryt for albumet, er det live de virkelig kommer til sin rett, og de har allerede ved flere anledninger røsket liv i norske rockefans fra diverse scener, som i vinter, da de varmet de opp for The Bronx på Parkteatret, på det som har blitt en smått legendarisk konsert.

I morgen, 11. oktober, returnerer bandet til Parkteatret, denne gang som headlinere, og to heldige personer kan vinne billetter til seg selv + en venn ved å skrive i kommentarfeltet under her hva ditt forhold til bandet er. Vinnerne trekkes kl 12 i morgen, altså på selve konsertdagen.

Oppvarming er God Damn.

NB – Det er 18-årsgrense på konserten! Vinnerne må selv komme seg til Parkteatret.

Facebook-event  |  Parkteatret

 

Konkurranse: Vinn billetter til Kampfar, Vreid og Dreamarcher!

 kampfar_tour_2016

De tre bandene Kampfar, Vreid og Dreamarcher drar ut på Europa-tur i oktober! Denne turneen både åpner og avsluttes her hjemme i Norge, og vi deler ut billetter til konsertene i både Bergen, Haugesund og Oslo! Alt du trenger å gjøre, er å skrive i kommentarfeltet under hvilket av bandene du gleder deg mest til å se, og spesifisere hvilken by du vil på konsert i, så kan du vinne billett til deg + en venn!

NB – Det er aldersgrense på konsertstedene, og vinneren plikter selv å orientere seg om de er gamle nok til å slippe inn. Vinnerne må selv besørge transport til konsertstedet.

http://www.indierecordings.no/tour

 

Vinn billetter til Bombus på Revolver!

bombus_band

Bombus fra Göteborg har i en årrekke levert varene på scenen og på plate, og vinner nye fans hver gang de spiller! Bandets hardtslående metal bør absolutt oppleves live, og nå har du muligheten til å vinne 2 billetter til deres konsert på Revolver denne uka! Bombus slapp sitt tredje album, Repeat Until Death på Century Media i februar, og på Revolver vil det garantert serveres en god dose låter fra både den skiva og forgjengerne med massivt trøkk!

Alt du trenger å gjøre for å vinne billett til deg + en kompis er å svare i kommentarfeltet under hvorfor du ønsker å se Bombus live!

NB – Konserten har 20-års aldersgrense, og vinnerne må selv komme seg til Revolver!

Revolver 10. September kl 21.00
20 år. Inngang 175 Kr

Facebook-event

 

 

Konkurranse: Vinn billetter til å se Dorje i Larvik!

dorje_poster

Dorje fra Brighton har siden 2007 levert hard rock et sted i skjæringspunktet mellom Tool og Alter Bridge. 13. august spiller de for første gang i Norge, og vi deler ut 2 billetter til en heldig vinner. Alt du trenger å gjøre, er å svare i kommentarfeltet hvorfor du har lyst til å se engelskmennene live!

NB – konserten er i Larvik, og vinneren er selv nødt til å besørge transport!

Her er mer info fra arrangør:

Kulturhuset Bølgen, Larvik – Lørdag 13. august kl. 18.00:
DORJE + support (Suicidal Ninja Monkeys / Mindtech)

DORJE ble stiftet i 2007, med frontmann og YouTube-sensasjonen Rob Chapman som pådriver. Support: Suicidal Ninja Monkeys og MindTech.

Dorje has a unique approach to the way they work: using the power of new media, they have been able to extend their musical reach all over the world, practically selling out their first UK tour, gathering praise from fans from all across the globe via their impressive online presence, both as a band and as individuals, and always working towards the next step in creating their bold, unique, and unquestionably inevitable legacy. Dorje are already making waves. Fusing a musical passion reminiscent of the classic bands of the golden age of rock, with a modern and self-aware approach needed to succeed in the modern day, only one thing remains to be said: Watch out! Dorje are here and they sure as Hell mean business.

FRI ALDERSGRENSE! (Egen billett for de under 18 år.)

Hjemmeside DORJE: www.dorje.tv
Hjemmeside Suicidal Ninja Monkeys: https://www.facebook.com/suicidalninjamonkeys/
Hjemmeside Mindtech: http://mindtech.no/

Arrangør: Rockekveld Live AS : https://www.facebook.com/rockekvelden/?fref=ts

 

Facebook event

 

Vinn billetter og CD til Tremonti.

Mark Tremonti kommer til Parkteatret 22. juni med bandet Tremonti. De slapp nettopp skiva Dust, som vår anmelder ga 8/10 poeng og omtalte i følgende ordelag: «Dust inneholder et knippe massive og pompøse låter som skapt for både radio og store arenaer, i likhet med de to foregående skivene… Fremragende gitarspill, sterke låter, fet produksjon!» Nå kan du vinne to billetter til denne konserten og en CD-utgave av skiva.

12744363_974250805985031_3650616038733506228_n

Alt du trenger å gjøre, er å skrive et av de andre bandene Mark Tremonti spiller/har spilt i. Dette gjør du i kommentarfeltet under denne saken, så trekker vi 2 vinnere, som hver vinner to billetter og en utgave av albumet på CD.

Vi trekker vinnerne 21. juni. 

NB – Det er 18-årsgrense på konserten, og vinnerne må selv sørge for å komme seg til Parkteatret!

 

Facebook-event

Tremonti Facebook

Parkteateret

 

Audrey Horne på norgesturné i september – Vinn billetter!

AH event banner

Selveste Audrey Horne legger i september ut på en mini-norgesturné, og i vår (og deres) generøsitet gir vi bort to billetter til hver av de fire konsertene! Det eneste du trenger å gjøre, er å skrive i kommentarfeltet under hva som er din favorittlåt med bandet, og så er du med i trekningen om billett til deg + en venn til konsert i Stavanger, Haugesund, Oslo eller Kongsberg. Husk å spesifisere hvilken av disse byene du vil på konsert i! De som ikke gjør dette, blir ikke med i trekningen.

Audrey Horne


Audrey Horne – Out of the Grave into the City 2016

Bergenshardrockerne Audrey Horne har hatt noen fantastiske år i kjølvannet av plateslippene med «Youngblood» og «Pure Heavy». Disse skal feires ettertrykkelig når bandet legger ut på en kort men etterlengtet norgesturné i september.

«Youngblood» gikk i 2013 rett inn på topp ti på VG-lista, fikk terningkast seks i samme avis, og førstesingelen «Redemption Blues» var også blant Dagbladets 25 beste norske låter i 2013. På kontinentet ble platen månedens album i prestisjetunge rock- og metal-magasiner som tyske Rock Hard og Metal Hammer. Den ble også kåret til årets album i norske Metal Hammer og franske Rock Hard.

«Pure Heavy» ivaretok den samme kreative energien: Det handlet om klassiske hardrock-riff, store refrenger og en energi som sparket godt fra seg i mageregionen.

Med andre ord: Om du har sans for den ujålete gitarrocken til band som Thin Lizzy, The Who, Iron Maiden og Deep Purple, skal det godt gjøres å kjede seg i Audrey Hornes selskap.

Konsertene til bandet er alltid en fest, noe publikum har lært å sette pris på. Det er nemlig fra scenekanten at den klassiske hardrocken Audrey Horne serverer virkelig skinner.

I Bergen har de to siste konsertene deres trukket 1500 publikummere til byens storstue USF Verftet. I juni spiller bandet på hovedscenen under Hellfest, samme dag som Rammstein topper plakaten.

I september får du en siste sjanse til å se Audrey Horne i dine hjemtrakter før bandet begynner å jobbe i studio med nytt album.

09.09 : Folken, Stavanger
10.09 : Flytten, Haugesund
23.09 : Vulkan Arena, Oslo
24.09 : Energimølla, Kongsberg

NB – Konkurransevinnerne har selv ansvaret for å sjekke aldersgrense på det aktuelle konsertstedet, og må selv besørge transport.

 

Foto: Terje Dokken, Metal Hammer Norway

 

Vinn billetter til The Carburetors på John Dee!

The_Carburetors

Som seg hør og bør dagen før nasjonaldagen, inviterer The Carburetors til en kveld akkompagnert av flammelakkert rock! Oslobandet blander klassisk Motörhead-rock med skitten punk, en sikker vorspiel-vinner. Asfalten krøller seg og damene hyler når Eddie Guz og de tøffeste gutta i byen dominerer scenen med reinspikka, dieselduftende rock’n’roll!

Metal Hammer Norway og Rockefeller byr på et par billetter til rockefesten, fortell oss bare hvorfor akkurat DU har lyst til å stenke deg i høyoktan denne mandagskvelden, så skal vi finne ut av hvilke to som får komme.

 

 

Facebook-event  |  Billetter

 

Vinn billetter til Cult of Luna!

Cult of Luna er for tiden aktuelle med sitt splitter nye – og tungt kritikerroste – album, Mariner. Når de nå på fredag (13. mai) kommer til Oslo for å spille på Rockefeller, har de derimot fokus på sitt 2006-album, Somewhere Along the Highway, som de nå skal fremføre i sin helhet. En vinner kan få to billetter til denne konserten, ved å fortelle oss i kommentarfeltet under hvilket album DU gjerne skulle sett favorittbandet ditt fremføre i sin helhet live! Trekning kl. 12.00 fredag.

CULT_OF_LUNA_001

Rockefeller skriver følgende om konserten i sin pressemelding:

Postrockbandet Cult of Luna er et av Sveriges mest hyllede band. De har en særdeles kritikerrost diskografi bak seg, og også som liveband blir de rost opp i skyene. I 2016 er det ti år siden Cult of Luna slapp klassikeren Somewhere Along the Highway. Dette skal feires med en unik Europaturné, der de spiller platen i sin helhet, blandet med både gamle og nye låter.

«Som fan älskar jag när band spelar skivor rakt igenom. Vi får ständigt höra hur mycket skivan har betytt för folk och det var det som avgjorde att vi skulle göra «Somewhere Along the Highway Tour”. Men framför allt betyder skivan väldigt mycket för oss» sier Johannes Persson, vokalist og gitarist i Cult of Luna.

«Vi kommer inte spara på krutet. Vår ljustekniker ser fram emot det här och har redan börjat komma med idéer. Vi kommer köra både gammalt och nytt varav vissa låtar kommer vi nog inte ha spelat på ett bra tag» fortsetter han.

Nå er de aktuelle med det splitter nye albumet, «Mariner», som har fått femmere i Dagbladet, Aftenposten og Klassekampen, og 9,5 av 10 i Metal Hammer Norway!

http://www.rockefeller.no/rf130516.html

NB – Aldersgrense er 18 år, og vinneren er selv nødt til å komme seg til Rockefeller.

Cult of Luna - Somewhere

 

Vinn billetter til Urgehal: Death Is Complete

Fredag 13. holdes det en helt spesiell minnekonsert, med tittelen Death is Complete, til ære for den avdøde Urgehal-frontmannen Trondr Nefas, som forlot oss 13. mai 2012. Konserten består av konserter med hans tre band, Urgehal, Beastcraft og Endezzma, som her deler scene for første og siste gang! Til alt overmål vil Urgehal-konserten gjestes av en rekke prominente vokalister, og det dreier seg om ingen ringere enn Hoest (Taake), Nag (Tsjuder), Nattefrost (Carpathian Forest), Niklas Kvarforth (Shining SE), Sorath (Beastcraft), Mannevond (Koldbrann) og M. Shax (Endezzma).

En heldig vinner kan stikke av med 2 billetter til denne historiske begiveneheten. Vinneren trekkes torsdag ettermiddag. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet hvilket av de tre bandene du gleder deg mest til å se.

Urgehal_poster
Facebook-event  |  Billetter

 

Vinn billetter til klassisk Metal-fest på Pokalen!

Nok en gang presenterer Aces High Club en fet pakke med Heavy Metal, og kalaset foregår på Pokalen, Oslo fredag 13.mai. Steelwing (S) + Lethal Steel (S) + Flight (N) tilbyr falsett-vokal, galopperende bass og gitar og topp stemning!

Metal Hammer Norway lodder ut en billett til én heldig vinner. Meld deg på konkurransen ved å skrive en låttittel/albumtittel som inneholder ordet «STEEL» i kommentarfeltet under, og du er med i trekningen! Vinner blir trukket onsdag 11. mai.

20160513_poster

 

Facebook-event 

OBS! 18-årsgrense på konserten. Vinneren må selv komme seg til Pokalen.

 

Vinn billetter til Karma to Burn i kveld!

slider-01

Blåmandag? Kjipt vær? Konsert er alltid bra medisin for litt gruff tidlig i uka, og i kveld røsker stonertrioen Karma to Burn i vei på John Dee. I samarbeid med Rockefeller gir vi bort et par billetter til en heldig vinner som kan fortelle oss hvorfor denne konserten med fet rock kan løfte DIN dag til noe bedre.